Previous slide
Next slide

Brunnhusgatan 11 B. 1 RoK -
Plan 2

Härnösand, Sverige

Stor modern lägenhet i
centrala Härnösand

Högt upp på plan sju i attraktiva Kista Entré kan vi nu erbjuda denna ljusa och moderna kontorslokal på hela 3259 kvadratmeter i ett enda plan. Här får ni som hyresgäst möjlighet att påverka lokalens utformning efter era behov och önskemål. Med stora fönster och en härlig utsikt finns nu chansen att skapa en trivsam och flexibel arbetsplats där dessutom allt ni behöver finns i huset eller runt knuten.

Fastigheten – all service i huset och nära kommunikationer
Med all service i huset, närheten till Arlanda och lokalens läge med Kista Galleria och tunnelbanan på bara några minuters promenadavstånd blir detta otroligt smidig lösning.

Arena coworking

Som kund hos oss finns även möjlighet att komplettera kontoret med arbetsplatser mitt i city. Läs mer på vasakronan.se/arena

Kontaktperson för frågor

Emma Magnusson

072-401 14 41

emma@nsiinvest.se

Det här finns i närheten

Området & fastigheten

Det strategiska läget mellan city och norra delarna av Härnösand gör unikt. I området finns allt och de kommande åren ska mer blandstad skapas och nya bostäder byggas.

Ljusa miljöcertifierade lokaler och smidiga kommunikationer

Kommunikationerna är mycket goda med tunnelbanan på bara några minuters promenadavstånd. I huset finns det mesta ni som hyresgäst behöver, ett väl placerat skyltläge mot E18 om så önskas och parkering för både cykel och bil. Byggnadernas arkitektur ger ljusa och luftiga kontor. Kista Entré har modern teknik och är miljöcertifierat med LEED guld. Välkommen!

Komplettera kontoret med arbetsplatser i city

Läs mer på vasakronan.se/arena

Läs mer om att hyra hos NSI Invest

Skicka intresseförfrågan

Dina kontaktuppgifter

Brunnhusgatan 11 B. 1 RoK - Plan 2

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?