0771-407090
Norra kyrkogatan 9, 871 31 Härnösand
Svenska

Skicka Felanmälan


BostadLokal


BostadLokal


Får fastighetsskötaren gå in med huvudnyckel ?
JaNej

Finns hemmavarande husdjur ?
JaNej
(Om Ja, beskriv djurtyp)

Om skador uppstår i din lägenhet

Om det uppstår skada eller fel i din lägenhet eller i gemensamma utrymmen, till exempel tvättstuga, ska du genast anmäla detta i formuläret nedan. Anlita inte jourhjälp i onödan om åtgärden kan vänta. Skador som snabbt förvärras, till exempel vattenläckage och liknande, ska givetvis åtgärdas omgående. Du är enligt hyreslagen ersättningsskyldig för onormalt slitage och vållande av skada. Det gäller även för skador som uppkommer genom att någon som tillhör hushållet eller besöker dig uppträtt vårdslöst eller försumligt.

Brandvarnaren

Om din lägenhet saknar brandvarnare eller om din brandvarnare inte fungerar ska du kontakta fastighetsskötaren. Du är själv ansvarig för att kontrollera att din brandvarnare fungerar och för att rengöra den vid behov. Du ska också byta batteri när det är slut.

Utelåst

Om du låser dig ute Om du har låst dig ute eller förlorat nycklarna behöver du kontakt med din fastighetsskötare. Du får då stå för kostnaden själv, både för nycklar och för själva dörrlåset. Ring till fastighetsskötaren om du behöver extranycklar. Du får själv betala kostanden för extranycklar.