0771-407090
Norra kyrkogatan 9, 871 31 Härnösand
Svenska

NSI med känsla för relationer

Vi på NSI månar om goda relationer. När vi tar hand om hus och kvarter utvecklar vi socialt hållbara områden i samarbete och i dialog med andra. Vi vill att människor som bor och arbetar hos oss ska trivas och stanna kvar länge.

Det här gör vi

Vi hyr ut lägenheter och lokaler, vi utvecklar städer och tar hand om kunder och hus med omtanke. Vi skapar trygga och trivsamma stadsdelar och satsar på framtiden genom att bygga och renovera nya och befintliga bostäder och lokaler. För oss är livet mellan husen lika viktigt som livet i husen.

NSI fastigheter Bostads vision är att vara ledande utvecklare och förvaltare av hållbara och funktionseffektiva hyresbostäder med hög kundnöjdhet.

Tryggt och trivsamt

Vi använder vår kunskap och erfarenhet för att skapa trygga miljöer med inbjudande grönytor och tillgång till gemensamma utrymmen, med bästa möjliga förutsättningar för rekreation, motion, möten, avkoppling och social samvaro.

Grundtanken är att våra bostäder ska vara tillgängliga för alla. Lägenheterna är yteffektiva och byggda med smarta lösningar, vilket gör att vi kan erbjuda konkurrenskraftiga hyresnivåer och ge fler möjligheten att bo bra.